ABAX

Vaikuttavia päätöksiä datan avulla

Seuraa ja hallinnoi koko kalustoasi ABAXin älykkään, helppokäyttöisen ja datavetoisen alustan avulla.

Graphic showing the interface of the ABAX app

Yritysten luottokumppani

A&V Squires Plant Company Limited logoAll Seasons Tree Care professional tree surgeons logoBarford Van Hire logoBarwell Motorsport logoBlanchford Building Supplies Ltd logoCable Frog Electrical logoCame BPT UK logoCertum logoDNS Hire Services logoEdge Equipment Hire logoGMM Utilities Ltd logoJames Electrics Contracting Ltd logoJMC Construction (March) Ltd LogoMcCann logoOBP Oadby Building Products LtdP.E.T. Hire LtdPro Lifting Ltd Logo

Smart Mobility antaa sinulle mahdollisuuden tehdä enemmän vähemmällä vaivalla.

Varmista innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen kalustonhallinta. Keskitä ja yhdistä kaluston seuranta yhdelle alustalle.

Kalustosta kerättyyn dataan perustuvalla Smart Mobility -alustalla autamme sinua johtamaan yritystäsi fiksummin:

Säästä aikaa, rahaa ja resursseja

Kristina Anderson

Ramirent

“Järjestelmä tarjoaa minulle kattavat matkaraportit, joissa on reitit ja ajoajat. Osa kustannuspaikoistamme hyödyntää järjestelmää myös oman alueensa keikkaseurannassa.”

1/8

Joonas Kunnari

Timanttiporaus Teho Oy

"ABAXin helppokäyttöisyys yllätti. Ei olisi uskonut, että löytyy näin näppärä järjestelmä ja ratkaisu ongelmaamme!"

2/8

Heikki Metsoharju

Metsoharju

”Suosittelen eteenpäin! ABAX Triplog -sähköinen ajopäiväkirja sopii kaikille, jotka ovat kyllästyneitä paperisten ajopäiväkirjojen täyttämiseen ja ovat valmiita automaattiseen ajopäiväkirjajärjestelmään.”

3/8

Anssi Mäkitalo

Sector Alarm

"Parasta Triplogissa on se, että sitä on helppo käyttää, eikä kenenkään tarvitse jännittää sen käyttöä. Myös raportit saa kätevästi ulos."

4/8

Henri Haho

Koti Puhtaaksi Oy

”Kaiken kaikkiaan ABAX on maksanut itsensä takaisin meille moninkertaisesti, ja nyt voin sanoa, että meillä on homma hallussa.”

5/8

Jaakko Palola

Postra Oy

“ABAXin avulla pystymme aukottomasti näkemään, missä auto on ollut ja miten kauan oltu kohteessa. Lisäksi yhdellä silmäyksellä näkee vapaiden asentajien sijainnit, jos tulee hälytys johonkin kohteeseen."

6/8

Lauri Kosunen

IV-Metropoli

"Triplog on säästänyt työaikaa, polttoainekustannuksia sekä raportointiin kuluvaa aikaa. Järjestelmän ansiosta on vuodessa tullut satoja euroja säästöjä."

7/8

Antero Mäkilä

Rauman kaupunki

”Ehdottomasti suosittelisin ABAXia, jos käytössä on sähköisen ajopäiväkirjan sijaan paperinen versio ja mikäli yritysten tai organisaatioiden tulee seurata ajoneuvojen käytön tehokkuutta."

8/8

ABAX-ratkaisut

Kalustonhallinta

Sijaintitiedot, varkaushälytykset sekä tiedot ajoneuvojen päästöistä ja suorituskyvystä – tee tietoon perustuvia päätöksiä kalustosta kerätyn datan avulla.

ABAX-ratkaisut

Koneiden ja laitteiden hallinta

Ota kalustosi hallintaan reaaliaikaisen seurannan ja datan avulla! Ajantasainen tilannekuva kalustostasi sinua optimoimaan yrityksesi tuottavuuden ja tehokkuuden sekä vähentämään riskejä.

ABAX-ratkaisut

Kalusteluetteloiden seuranta

Olipa kyse pientyökaluista tai raskaista ajoneuvoista – hallitse yrityksesi koko kalustoa yhdellä alustalla, yhdessä näkymässä.

ABAX-ratkaisut

ABAX Smart Mobility

Sijaintitiedot, varkaushälytykset sekä tiedot ajoneuvojen päästöistä ja suorituskyvystä – tee tietoon perustuvia päätöksiä kalustosta kerätyn datan avulla.

Näin tuotamme arvoa yrityksellesi

Ota kalustosi hallintaan

Hyödynnä teknologiaa työskennelläksesi tehokkaammin. ABAX mahdollistaa työajan säästämisen ja aikaa vieviin töihin käytettyjen tuntien minimoinnin.

Löydä säästämisen mahdollisuudet

ABAX mahdollistaa hiilidioksidin, polttoaineen ja huoltokustannusten vähentämisen älykkään reaaliaikaisen sijaintitiedon, ajotapapalvelun ja kaluston ajotietojen avulla.

100 % dataan pohjautuva resurssien suunnittelu

Poista arvailu suunnittelusta. ABAX mahdollistaa tarvikkeiden toimitusketjun optimoinnin tarjoamalla näkyvyyttä tavaroiden liikenteeseen, optimoimalla reittisuunnittelun, hallitsemalla toimitusaikatauluja ja parantamalla yleistä toiminnallista tehokkuutta.

Tilaa uutiskirjeemme