ABAX suojaa varkaudelta – muista turvata myös vene ja moottori!

kirjoittaja  -
Kevät ei tuo pelkkää aurinkoa ja linnunlaulua – valitettavasti. Käsillä on vuodenaika, jolloin varastetaan eniten veneitä ja moottoreita. Jos et vielä ole suojannut omaisuuttasi, tee se nyt!

Poliisi tapaa varoittaa kevätaikaan lisääntyvistä vene- ja moottorivarkauksista. ABAXin sähköisen ajopäiväkirjan lisäpalveluna on mahdollisuus hankkia markkinoiden parhaita jäljityslaitteita koneisiin, kulkuvälineisiin ja varusteisiin.

Jäljityslaitteemme avulla  tiedät täsmälleen, missä omaisuutesi on. Järjestelmä hälyttää heti, kun veneesi tai moottorisi siirtyy pois määrittelemältäsi alueelta. Meillä on pitkä kokemus alalta ja löydämme vuosittain paljon anastettuja veneitä, moottoreita ja muuta omaisuutta, jossa on ABAXin jäljitys.

Sama pätee tietysti autoihin, joissa on asennettuna ABAXin sähköinen ajopäiväkirja. ABAX on jo ratkaissut useamman autovarkaustapauksen, kun varkauden uhri on soittanut ABAXin tukeen, ja anastettu auto on jäljitetty ABAXin avulla. Monissa Pohjoismaissa ABAX avustaakin vakuutusyhtiöitä säännöllisesti.

Onpa kyseessä vene, auto tai muu kone – ikävällä varkaustapauksella voi ABAXin avulla olla onnellinen loppu!

Kysy lisää: asiakaspalvelu@abax.fi

Haluatko ilmaisen demon tuotteistamme? 

Jätä numerosi ja olemme sinuun yhteydessä. Numeron jättäminen ei sido sinua mihinkään.