Tiedätkö missä laitteistosi sijaitsee?

kirjoittaja  -
Onko yritykselläsi laitteistoa tai muuta kalustoa, jota haluat paikantaa? Onko työmaasi valvomattomalla alueella tai kaukana omasta työpisteestäsi? ABAX Laitteistonvalvonnan avulla olet kirjaimellisesti aina kartalla siitä, missä laitteistosi on.
vaaleahiuksinen nainen osoittaa tietokoneen ruudulla näkyvää digitaalista karttaa.

Vaikka laitteistosi ei varsinaisesti olisi näkökentässäsi, ABAXin järjestelmän avulla tiedät aina kunkin laitteiston sijaintitiedot karttanäkymän avulla.Miten ABAXin Laitteistonvalvonta toimii?Mitä ikinä haluatkin paikantaa, oli se sitten kottikärryt, kaivinkone tai pyöräkuormain, ABAX tarjoaa ratkaisun paikannusongelmaasi. Paikannettavaan laitteistoon asennetaan GPS-paikannin, joka GSM:n avulla lähettää laitteen sijaintitiedot suoraan palvelimillemme. Samaan aikaan sinä voit seurata internetpohjaisesta käyttöjärjestelmästä laitteistosi sijainteja.

Tarjoamamme GPS-paikannin voi olla joko omalla akulla varustettu tai paikannin voi ladata itsensä tarvittaessa suoraan virtalähteestä – kuitenkaan syömättä sitä loppuun. Akun kesto vaihtelee 1,5 vuodesta aina 8 vuoteen, riippuen siitä kuinka usein sijaintitietoja halutaan lähetettävän. Laite ilmoittaa aina lähestyvästä akun latauksesta hyvissä ajoin.

Laitteemme ovat IP67-suojattuja, ja ne kestävät kovaa kulutusta eivätkä hätkähdä rajuistakaan luonnonoloista. Uskomme laitteisiimme, ja tarjoammekin laitteillemme aina elinikäisen takuun, mikäli se sattuisi jostain syystä hajoamaan.

Kiinnostuitko ABAXin Laitteistonvalvonnasta? Ota yhteyttä ympärivuorokautiseen asiakaspalveluumme, niin kerromme sinulle lisää!