ABAX Mobile -ajopäiväkirjasovellus

kirjoittaja  -
Voit käyttää ABAX Mobile –sovellusta ajopäiväkirjana tai ajoneuvoon asennettavan sähköisen ajopäiväkirjan lisäpalveluna.
Iphone, jonka ruudulla on ABAX ajopäiväkirjasovellus

Helppo ja aina ajantasalla

ABAX Mobile -mobiilisovellusta* voidaan käyttää ajopäiväkirjan luomiseen ja lähettämiseen. Se mahdollistaa ajopäiväkirjan hallinnoinin ja päivittämisen suoraan kuljettajan älypuhelimesta. Se on täydellinen lisäpalvelu ABAX Triplog -sähköiselle ajopäiväkirjalle, sillä mobiilisovellus sallii ajopäiväkirjan tietojen tarkastelun ja päivittämisen, kuten oliko ajattu matka yksityis- vai työmatka.

Mitä ABAXin mobiilisovellus sisältää?

Sovelluksen kautta kuljettaja voi esimerkiksi valita matkan tarkoituksen, lisätä pysäköintiin liittyvät kuitit ja matkan tarkoitukset jo tien päällä - tai lisätä tiedot automaattisesti. Sovellus tallentaa tiedot ajopäiväkirjaan, joten kuljettajan ei tarvitse jälkikäteen muistella esimerkiksi ajojen tarkoituksia.

Milloin ABAX Mobile -sovellus on vain ajopäiväkirja?

Jos käytät yksityisautoa työajoihin, voit käyttää ABAXin mobiilisovellusta ajopäiväkirjana ilman ajoneuvoon asennettavia laitteita. Tällöin puhumme ABAX Starter -tuotepaketista. Sovellus hyödyntää älypuhelimen GPS-yhteyttä reittien ja kilometrien tallentamiseen. Voit lähettää työajojasi koskevan ajopäiväkirjan suoraan työnantajallesi tai palkanlaskentaan. Löydät tämän tuotteen webshopistamme.
*Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille.