Ajoneuvonhallinta – tulevaisuuden nouseva trendi

kirjoittaja  -
Viime viikolla uutisoitiin, kuinka ajoneuvonhallintalaitteiden määrän odotetaan kasvavan neljässä vuodessa jopa 14,1 miljoonaan.
Ajoneuvonhallinta kuvitus

Mutta mitä näillä ajoneuvonhallintajärjestelmillä tarkoitetaan? Mitä ne ovat?

Yksi helpoimmin ymmärrettävistä esimerkeistä ajoneuvonhallintajärjestelmistä on digipiirturi. Sen avulla saadaan kirjattua ajoneuvoon ja työtunteihin liittyvää dataa. Dataa vuorostaan voidaan hyödyntää lukemattomiin muihin tarkoituksiin, yrityksestä ja tavoitteesta riippuen.

Ajoneuvoon asennettavia laitteita, joiden avulla voidaan seurata esimerkiksi kuljettajan ajotapaa, polttoaineenkulutusta sekä ajoneuvon sijaintitietoja, voidaan kutsua ajoneuvonhallintajärjestelmiksi. Kerätyn datan avulla yritykset voivat esimerkiksi kasvattaa oman toiminnan tehokkuutta, parantaa asiakaspalvelua tai kehittää kuljettajien ajotapoja.

GPS on erittäin yleinen "vakiovaruste" ajoneuvonhallintajärjestelmistä puhuttaessa. Tämä mahdollistaa sen, että järjestelmiä voidaan käyttää tarvittaessa myös paikannuslaitteina. 

ABAX satelliitti ajopäiväkirjoille

Miten sähköinen ajopäiväkirja voidaan laskea ajoneuvonhallintajärjestelmäksi?

Enää harvoin sähköinen ajopäiväkirja on vain pelkkä ajopäiväkirja. Teknologian ja digitalisaation kehittyessä myös sähköiset ajopäiväkirjat taipuvat moneksi, käyttäjälleen tarpeelliseksi työkaluksi, jolla voidaan kehittää ja tehostaa yrityksen toimintoja entisestään.

Mitä ABAXin sähköinen ajopäiväkirja tarjoaa sinulle?

  • Laskutuksen tuki
  • Sijaintitiedot
  • Varkausturvaa
  • Huoltomuistutukset
  • Päivärahan hakeminen
  • Kilometrikorvaus
  • Pysäköinnin helpottaminen

... Ja tämä on vasta alkua.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Anna tarkempia tietoja kysymyksestäsi, niin osaamme kohdistaa viestisi oikein.