Ajopäiväkirja älypuhelimeen

kirjoittaja  -
Ajatko paljon työajoja yksityisautollasi ja haet työnantajalta matkakorvauksia? Anna puhelimeen asennettavan sähköisen ajopäiväkirjan helpottaa arkeasi.

Tavallisimmin sähköinen ajopäiväkirja on ajoneuvoon asennettava laite, jonka sisään rakennettu GPS-paikannin seuraa ajoneuvon liikkeitä ympäri vuorokauden. Markkinoilla on myös kevyempiä vaihtoehtoja yksityisautoa työssään käyttäville. Tällöin ajopäiväkirja voi olla esimerkiksi älypuhelimessasi ladattavana sovelluksena.

ABAX Starter –ajopäiväkirja on ajopäiväkirjasovellus, joka helpottaa yksityisautoa käyttävien arkea. Sovellus hyödyntää puhelimen omaa GPS-paikannusta, ja täyttää ajopäiväkirjatiedot siihen perustuen. Saat siis helposti laskettua todelliset kilometrit matkakuluihin ja oikean korvauksen työajoista - yksikään matka ei varmasti jää kirjaamatta ja korvaus saamatta. Lataa sovellus ja aloita kirjaaminen!

Voit ladata ABAX Starter –sovelluksen Apple Storesta tai Google Play –kaupasta. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön ja autamme sinua! 

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Anna tarkempia tietoja kysymyksestäsi, niin osaamme kohdistaa viestisi oikein.