Mitä ABAXin ajopäiväkirja tarjoaa yrityksellesi?

kirjoittaja  -
ABAXin sähköinen ajopäiväkirja tarjoaa yritykselle lukuisia etuuksia. Tärkeimpänä luonnollisesti yrityksesi ajoneuvojen ajopäiväkirjojen ajantasaisuus ja mahdollisten veroseuraamusten uhan poistuminen.
ABAX Triplog -sähköinen ajopäiväkirjalaite

Sähköinen ajopäiväkirja kirjaa kaikki ajoneuvolla ajetut matkat tallentaen tiedot suoraan internet-pohjaiseen käyttöjärjestelmään. Kaikki tiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti saatavilla. Kuljettajan täytyy ainoastaan lisätä tarvittaessa matkan tarkoitus, joka voidaan myös asettaa automaattisesti tietyllä alueella oltaessa tai kun ajoneuvoilla ajetaan tietyn kellonajan sisällä.

Ajopäiväkirjan ansiosta tiedät aina, missä ajoneuvosi liikkuvat. Yllättävän asennuskeikan sattuessa näet heti kuka kuljettaja on lähinnä kyseistä kohdetta, ja pystyt vastaamaan asiakkaidesi tarpeisiin entistäkin tehokkaammin.

Voit täydentää ajopäiväkirjaasi lukuisilla lisäpalveluilla. Paljon kaupunkialueilla pysäköivälle täydellinen lisä ajopäiväkirjaan on ABAXin ja EasyParkin yhteistyössä tarjoama ABAX Parking, jonka avulla et maksa pysäköinneistä ylimääräistä. Aseta pysäköinti voimaan matkapuhelimellasi ja maksa vain juuri sen verran kuin pysäköit. Pysäköinti päättyy automaattisesti ajoneuvon lähtiessä liikkeelle.

Sähköisen ajopäiväkirjan avulla vähennät lisäksi hallinnollista työtä, eikä aikasi kulu enää paperisten ajopäiväkirjojen ylläpitämiseen.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle!

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Anna tarkempia tietoja kysymyksestäsi, niin osaamme kohdistaa viestisi oikein.