ABAX MINI

TYÖKALUJEN JA LAITTEISTOJEN VIIMEISIN SIJAINTI AINA TIEDOSSA

Miten usein sähkötyökalusi ja kannettavat laitteistot ovat kadoksissa? Paljonko niiden korvaaminen maksaa, elleivät ne löydy?

ABAX Mini on älykäs ja edullinen tapa seurata sähkötyökaluja ja kannettavia laitteita. ABAX Minin ansiosta tiedät aina työkalujesi ja laitteistojesi viimeisimmät sijaintitiedot! 
 

...

ABAX Mini on

  • kustannustehokas – kohtuuhintainen ratkaisu, jotta voit hallita omaisuuttasi täysipainoisesti
  • vesitiivis (IP67) ja kestävä – rakennettu haastavia työympäristöjä ajatellen
  • helppo asentaa – käyttövalmis hetkessä
  • älykäs – kaikki ajoneuvot, joissa on ABAXin laite, luovat paikannusverkon, jotta sinä löydät omaisuutesi
  • käytettävissä kaikilla laitteilla - ABAX Mini näkyy samalla kartalla, kuin muutkin ABAXin ratkaisusi ja niitä voi tarkastella kaikilla internetiä käyttävillä laitteilla (tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella).

ABAX Minion täydellinen kumppani ABAX Triplog -ajopäiväkirjalle ja ABAX Equipment Control -laitteistonvalvonnalle. 

...

Haluatko tietää lisää ABAX Ministä?
Soita meille: +358 9 4131 0300 tai laita sähköpostia asiakaspalveluumme!

...

SÄÄSTÄ AIKAA JA RAHAA

ABAX Minin avulla sähkötyökalujen ja kannettavien laitteiston katoaminen voi olla historiaa. Huolimatta siitä, mitä työkaluja työmiehen ajoneuvossa säilytetään, ABAX Mini antaa sinulle täyden kontrollin niistä ja se on täydellinen paikannusratkaisu yrityksesi kalliille sähkötyökaluille sekä kannettaville laitteistoille.

Enää ei tarvitse hukata aikaa ja rahaa etsiessäsi työkaluja ja laitteistoja, kuten vasaraporia, leikkureita, hiomalaitteita, timanttiporauslatteita, hydraulisia työkaluja, mittalaitteita, lasereita, täryjunttia, täryttimiä, maantiivistäjiä, perävaunuja ja kontteja. ABAX Minillä saat täyden kontrollin.

ABAX GLOBAL NETWORK

Pieni, kestävä ja vesitiivis (IP67) ABAX Mini voidaan kiinnittää laitteistoon huomaamattomasti ja se on aktivoitavissa helposti painamalla yhtä painiketta. Laite on akullinen ja se hyödyntää viimeisintä virransäästötekniikkaa, joka tarjoaa uskomattoman kolmen vuoden käyttöajan.

ABAX Mini käyttää Bluetoothia ja ABAX Global Network –verkkoa paikannuksen raportointiin. Tämä tarkoittaa sitä, että ABAX Minin ollessa 35 metrin säteellä joko oman tai jonkin muun ABAXin asiakkaan ABAX-laitteesta, sen paikannus päivittyy järjestelmään automaattisesti.

...

Kalustonvalvonta on suunniteltu paikantamaan laitteitasi, työkalujasi yms. kaikissa olosuhteissa kellon ympäri. Lataa ilmainen ja kattava tuote-esitteemme palvelusta: 

HALUATKO ILMAISEN DEMON TUOTTEISTAMME?

Jätä puhelinnumerosi ja olemme sinuun yhteydessä! Ei sido sinua mihinkään. 

Näin aktivoit ABAX Minin

  1. Aktivoi ABAX Mini painamalla laitteen keskeltä 1-2 sekuntia, kunnes punainen LED-valo alkaa vilkkua ja paina samaa kohtaa uudestaan.
  2. Punainen LED-valo on merkki onnistuneesta aktivoinnista.
  3. Kirjaa ABAX Minin sarjanumero (esim. MUM012345) ylös sekä laitteiston kuvaus, johon kyseinen laite on kiinnitetty.