SEURAA AJONEUVOJASI, KUTEN OHJELMASSA

OTA RAHAT JA JUOKSE! 

Lue täältä miten!

GPS-seurannan mahdollisuudet

Tiesitkö, että ABAX Triplog on enemmän kuin pelkkä sähköinen ajopäiväkirja? GPS-järjestelmällä on useampi älykäs funktio, jotka tekevät työpäivästäsi varmasti tehokkaamman.

 

ABAX Triplog -laite on kokonaisvaltainen palvelu ajoneuvolla ajettujen kilometrien kirjaamiseen ja raportointiin. Pieni ja kompakti muotoilu yhdessä viimeisimmän paikannustekniikan, GSM-viestinnän ja liikkeen havaitsemisen kanssa takaa tarkan kirjaamisen ja luotettavan sijaintitietojen keräämisen.

Ajoneuvojen paikannus

ABAXin sähköinen ajopäiväkirja perustuu sen sisäänrakennettuun GPS-paikannukseen. Laite hyödyntää GPS-paikannusta sijaintitietojen keräämiseen ja niiden tallentamiseen. ABAX Triplog esittää reaaliajassa, missä yrityksesi ajoneuvot ja kalusto sijaitsee selkeällä digitaalisella kartalla.

Ajoneuvojen paikannuksesta on ollut hyötyä myös erityistilanteissa. ABAXin avulla on onnistuttu löytämään useampi varastettu Suomessa ja Ruotsissa ajoneuvo ja muuta kalustoa. ABAX ei voi estää varkauksien tapahtumista, mutta laitteistamme on ollut kyseisissä tilanteissa hyötyä. Lue tapahtumista:

 

Parempaa asiakaspalvelua

Arvokkaat asiakkaasi saavat yritykseltäsi välittömästi parempaa asiakaspalvelua, koska pystyt antamaan yrityksen palveluajoneuvojen tarkan sijainnin. Tämän seurauksena asiakkaasi saavat täsmällisen ajan, jolloin eh voivat odottaa vastaanottavansa esimerkiksi pakkauksia, ruokaa tai palvelua, kuten kodin huoltopalveluja.

Verottajan mukaiset dokumentit

Ajopäiväkirjan ajot on dokumentoitu Suomen veroviraston sääntöjen mukaisesti.

Sähköinen ajopäiväkirja ABAX Triplog on älykäs GPS-paikannusjärjestelmä, joka kerää kaikki tiedot, joita verottaja tarvitsee.

Tutustu paremmin sähköiseen ajopäiväkirjaan ja kalustonhallintaratkaisuihimme: 

Seuraa ajoneuvojasi, kuten ohjelmassa Ota rahat ja juokse!

ABAX on Ota rahat ja juokse -ohjelman toisen kauden yhteistyökumppani. Kilpailijoiden käytössä olevaa ajoneuvoa seurattiin ohjelmassa ABAX Triplog -sähköisen ajopäiväkirjan avulla. Muista katsoa ohjelma MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21.00 18.9. alkaen!