Huolto ja kunnossapito

Eikö olisi hienoa suunnitella työpäivä tehokkaammaksi ja tietää ajoneuvojen ja työkoneiden ajantasaiset sijaintitiedot? Samalla sinulla olisi täysi kontrolli kalustostasi, tyhjäkäynti vähentyisi ja säästäisit rahaa.

ABAXin avulla voit suunnitella työpäiväsi tehokkaammin ja saada täyden kontrollin kaikista projekteistasi tietäen koko kaluston sijaintitiedot. Samalla voidaan vähentää ajoneuvojen tarpeetonta käyttöä.

Suositellut tuotteet
Hyödyllisiä työkaluja
Mitä asiakkaamme sanovat

ABAX Triplog -sähköinen ajopäiväkirja

We've got this tai ABAX has this -paketti

Lue lisää

ABAX Equipment Control -laitteistonvalvonta

Where was it -paketti

Lue lisää

ABAX Fleet Control

Reaaliaikaiset sijaintitiedot kartalla kaikista ajoneuvoista, jotka ovat varustettu ABAX Triplog -sähköisellä ajopäiväkirjalla.

ABAX Report Package

Lukuisia vero- ja tehokkuusraportteja, jotka noudattaa olemassa olevia säädöksiä sekä asiakkaan tarpeita.

ABAX Tags

Lisää laitteistoosi tunnisteita, jolloin voit lajitella, suodattaa ja organisoida ajoneuvojasi ja laitteitasi kartalla ja raporteissa.

ABAX Mobile

Kuljettajat voivat hallinnoida, päivittää ja ylläpitää ABAX Triplog -ajopäiväkirjaa suoraan älypuhelimestaan ABAX Mobile -mobiilisovelluksen avulla.

        

LVI Aitta Oy

”--Sähköinen ajopäiväkirja on suoraan verottajaa varten käytössä, jos tulee tarve osoittaa työ- ja yksityisajojen osuuksia. Teemme tuntiperusteista työtä, ja sähköisen ajopäiväkirjan avulla pystymme näyttämään raportteja suoritetuista töistä asiakkaille.”, Hälinen toteaa.

ABAXin sähköiseen ajopäiväkirjaan on saatavilla useita lisäpalveluja, joilla voi tehostaa järjestelmän käyttöä entisestään. Lisäpalveluiden avulla järjestelmää pystytään räätälöimään vastaamaan erilaisten yritysten tarpeita. Esimerkiksi LVI-Aitta hyödyntää ABAXin mobiilisovellusta päivittäin.

”Sähköisen ajopäiväkirjan käyttöönotto on myös vähentänyt ylimääräisiä ajoja. Karkein esimerkki saavutetuista hyödyistä on, että saimme varastetun ajoneuvon kiinni pian sen jälkeen kun se vietiin – vieläpä vahingoittamattomana!--”

Ville Hälinen, toimitusjohtaja

Lue koko kertomus