Julkinen sektori

Julkisen sektorin tavoite on tarjota tehokkaita palveluja. Vaikka ajoneuvojen hallinta on tärkeää, keskittyminen tulee olla palvelujen laadussa, tehokkuudessa ja erinomaisessa asiakastyytyväisyydessä. ABAX auttaa pysymään budjetissa, ylläpitää ajantasaista dokumentaatiota, välttää veroseuraamukset ja tarjoaa parempaa asiakaspalvelua sekä kehittää yleisiä palveluja, joissa ajoneuvoja tarvitaan.

ABAX auttaa myös kontrolloimaan kalustoa ja seuraamaan sen käyttöä, vaikka aliurakoitsijoita hyödynnettäisiin runsaastikin. Ajoneuvojen ja laitteistojen paikantamiseen ei tule käyttää ylimääräistä aikaa. ABAXin avulla tiedät aina tarkat, ajantasaiset sijaintitiedot.

Suositellut ABAX-tuotteet
Hyödyllisiä työkaluja
Mitä asiakkaamme sanovat

ABAX Triplog -sähköinen ajopäiväkirja

You've got this -paketti

Lue lisää

ABAX Equipment Control -laitteistonvalvonta

What happened -paketti

Lue lisää

ABAX Report Package

Lukuisia vero- ja tehokkuusraportteja, joita muokataan olemassa olevien säännösten ja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

ABAX Scheduled Reports

Muokkaa ja hyödynnä tärkeimpiä ja käytetyimpiä raportteja. Voit vastaanottaa ne automaattisesti tietyin aikavälein suoraan sähköpostiisi.

ABAX Mobile

Kuljettajat voivat hallinnoida, päivittää ja ylläpitää ABAX Triplog -ajopäiväkirjaa suoraan älypuhelimestaan ABAX Mobile -mobiilisovelluksen avulla.

Rauman kaupunki

"--ABAXin ajopäiväkirjojen pääasiallinen käyttö keskittyy Rauman kaupungilla autojen ja koneiden seurantaan, jonka avulla saadaan olennaista tietoa, kuten ajoreitit, matka-ajat sekä kuljettajatiedot. Etenkin katujen kunnossapidossa ja mahdollisten erilaisten vahinkojen selvittelyssä sijaintitiedot ovat tärkeitä, jotta voidaan todentaa ettei kunnossapitoa kyseisellä alueella ole laiminlyöty. Lisäksi järjestelmän avulla nähdään helposti muun muassa kuinka paljon ajoneuvoihin tulee kilometrejä päivittäin. 

”Sähköiset ajopäiväkirjat toimivat hyvin, eikä kuljettajan tarvitse tehdä mitään ylimääräistä. Lisäksi järjestelmän käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen. Laite on huomaamaton, eikä siihen kiinnitä huomiota”, kertovat katutoimen työpäällikkö Antero Mäkilä ja kunnossapitorakennusmestari Jari Salminen.--"

Työpäällikkö Antero Mäkilä ja kunnossapitorakennusmestari Jari Salminen

Lue koko asiakasreferenssi täältä!