Julkinen sektori

Julkisen sektorin tavoite on tarjota tehokkaita palveluja. Vaikka ajoneuvojen hallinta on tärkeää, keskittyminen tulee olla palvelujen laadussa, tehokkuudessa ja erinomaisessa asiakastyytyväisyydessä. ABAX auttaa pysymään budjetissa, ylläpitää ajantasaista dokumentaatiota, välttää veroseuraamukset ja tarjoaa parempaa asiakaspalvelua sekä kehittää yleisiä palveluja, joissa ajoneuvoja tarvitaan.

ABAX auttaa myös kontrolloimaan kalustoa ja seuraamaan sen käyttöä, vaikka aliurakoitsijoita hyödynnettäisiin runsaastikin. Ajoneuvojen ja laitteistojen paikantamiseen ei tule käyttää ylimääräistä aikaa. ABAXin avulla tiedät aina tarkat, ajantasaiset sijaintitiedot.

SUOSITELLUT ABAX TUOTTEET
HYÖDYLLISIÄ TYÖKALUJA
MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT

ABAX Triplog

We've got this ja ABAX has this -paketit

Lue lisää pakettien sisällöistä täältä

ABAX Equipment Control

Where was it -paketti

Lue lisää pakettien sisällöistä täältä

ABAX Maps

Tarjoaa sinulle työkalut kuten ABAX Fleet Control ja ABAX Traffic Flow, jotka auttavat sinua hallitsemaan ajoneuvojasi tehokkaammin. 

ABAX Reports

Saat käyttöösi monipuoliset vero- ja tehokkuusraportit, jotka ovat räätälöity vastaamaan asiakkaan tarpeita ja nykyisiä verotussääntöjä.

ABAX Assist

Räätälöi puolestasi tärkeimmät raportit, lähettää ilmoituksia tarvittavista huoltotoimenpiteistä sekä lähettää tekstiviestin kuljettajillesi muistuttaakseen heitä päivittämään kilometrinsä. 

Tee-Kay Packaging Ltd

"ABAXin intuitiivinen teknologia on ylittänyt lupauksensa”

- Paul Kilby, Communications Manager 

Edge Equipment Hire 

"Saimme meille luvatut 9 seurantalaitetta ja ne olivat erittäin helppoja asentaa. Asennus kesti vain muutaman minuutin!"

- Lee Forshaw