Myyntiorganisaatiot

Käytätkö paljon aikaa ajojesi seuraamiseen ja kilometrikorvausten hakemiseen? Oletko varma, että saat varmasti niin suuren korvauksen, mihin olet oikeutettu?

Kilometrikorvausten hakeminen on aikaavievää puuhaa, kun varmistat, että saat varmasti todellisen korvauksen ajetuista työajoista. ABAXin avulla säästät aikaa, yksinkertaistat kilometrikorvausprosessin ja samalla varmistat automaattisen dokumentoinnin kaikista ajoista ja työtunneista. Kaikki ajot dokumentoidaan automaattisesti valitsemiesi työaikojen sisällä.

Suositellut ABAX-tuotteet
Hyödyllisiä työkaluja
Mitä asiakkaamme sanovat

ABAX Triplog 

Let's start this tai Let's do more -paketti

Lue lisää

ABAX Triplog -mobiilisovellus

Hallinnoi ajopäiväkirjaasi sekä tarkkoja kilometrihakemuksia suoraan älypuhelimestasi.

ABAX Triplog -laite

Patentoitu ABAX-laite, joka dokumentoi automaattisesti kaikki ajot GPS-paikannuksen avulla.

Huoneistomedia LKV

"Useiden kehujen perusteella ABAX sattumalta soittikin sopivaan aikaan. Pidimme yhdessä palaverin ja päädyimme ottamaan käyttöömme ABAXin sähköiset ajopäiväkirjat ja olemme olleet todella tyytyväisiä", kertoo Hurme.

"ABAXin sähköinen ajopäiväkirja on todella huoleton. Vaikka ajaisit tunneliin, niin ABAX pystyy mittaamaan kilometrit. Se on huoleton, eikä tarvitse tehdä mitään ylimääräistä. Jos auto on ollut huollossa, on ABAXin edustaja tullut tarvittaessa vaihtamaan laitteen toiseen ajoneuvoon. Asiakaspalveluun voi soittaa koska vain ja kysyä mitä vain, niin aina neuvotaan."

Katja Hurme, Huoneistomedia LKV

Lue koko haastattelu täältä tai katso video