Toimitus ja logistiikka

Tehokkuus, tilausten toimittaminen ajoissa sekä maailman luokan asiakaspalvelu ovat avaintekijöitä menestyville toimitus- ja logistiikkayrityksille. ABAX antaa käyttöösi oikeat työkalut, joiden avulla säästät aikaa ja yrityksesi tuottavuus kasvaa.

ABAXin asiakkaat säästävät keskimäärin 10 % kaluston käyttökustannuksissa, ja 20 % polttoainekustannuksissa. Autamme mielellämme myös sinua saavuttamaan säästöjä!

Suositellut ABAX-tuotteet
Hyödyllisiä työkaluja
Mitä asiakkaamme sanovat

ABAX Triplog -sähköinen ajopäiväkirja

We've got this tai ABAX has this -paketti

Lue lisää

ABAX Fleet Control

Reaaliaikaiset sijaintitiedot kartalla kaikista ajoneuvoista, jotka ovat varustettu ABAX Triplog -sähköisellä ajopäiväkirjalla.

ABAX Spot Search

Toista kaikkien ajoneuvojen liikkeet tietyllä alueella tiettynä ajankohtana käyttämällä Googlen karttapalvelua.

ABAX Traffic Flow

Värikoodit kartalla kertovat liikenneruuhkan tilanteesta.

ABAX Report Package

Lukuisia vero- ja tehokkuusraportteja, joita voidaan muokata olemassa olevien säännösten ja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Liikenne Kurittu Oy

"-- ABAX pystyy tarjoamaan sähköisen ajopäiväkirjan ja meille räätälöidyn ajoneuvon paikannuksen. ABAXin sähköisen ajopäiväkirjan valtteja ovat helppo asentaminen, kustannustehokas ja simppeli ajoneuvoseuranta. Ajoneuvonseuranta mahdollistaa entistä tehokkaamman tilausten järjestämisen päivän aikana. Tilanteet muuttuvat yleensä nopeasti ja ratkaisujen tekemiseen ei välttämättä ole montaa minuuttia aikaa. Tilausta ottaessa voi tarkastella ajoneuvojen sijainteja kartalta ja antaa asiakkaalle tarkan saapumisajan jo puhelun aikana. Asiakaspalvelumme on parantunut tämän myötä huomattavasti. Samalla kuljettajat pystyvät keskittymään enemmän ajotehtäviin ja turha soittelu autoihin on vähentynyt. 

Hyödynnämme kilometriraportointia kuukausittain, kun seuraamme ajoneuvojen tehollisia kilometrejä sekä kuukausikohtaisia muutoksia ajomääriin. Myös muistutus tulevasta huollosta mahdollistaa hyvissä ajoin huollon varaamisen eikä huoltovälit kasva liian suuriksi. Tilausajojen laskutuksessa odotusajat sekä mahdollisesti muuttuneet reitit on helppo tarkistaa ABAXin avulla.--"

Pasi Kurittu, yrittäjä

Lue koko tarina täältä!