Yksityiset elinkeinoharjoittajat

Käytätkö aikaa ajojesi kirjaamiseen manuaalisesti? Entäpä työkalujen ja muun kaluston etsimiseen? Mitäpä jos käyttäisit sen ajan johonkin paljon tuottavampaan?

Ajojesi seuraaminen ja niiden dokumentoiminen säännösten mukaisesti on erittäin tärkeää, mutta myös aikaavievää kesken kiireisen työpäivän. ABAXin avulla kaikki ajosi tallentuvat automaattisesti ja ajopäiväkirjat ovat verottajan vaatimusten mukaiset. ABAX auttaa myös hallinnoimaan myös muita paikannettavia arvoesineitä vuorokauden ympäri.

Suositellut ABAX-tuotteet
Hyödyllisiä työkaluja
Mitä asiakkaamme sanovat

ABAX Triplog -sähköinen ajopäiväkirja

We've got this tai ABAX has this -paketti

Lue lisää

ABAX Equipment Control - laitteistonvalvonta

Where was it, Where is it tai What happened -paketti

Lue lisää

ABAX Report Package

Lukuisia vero- ja tehokkuusraportteja, joita muokataan olemassa olevien säännösten ja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

ABAX Fleet Control

Reaaliaikaiset sijaintitiedot kartalla kaikista ajoneuvoista, jotka ovat varustettu ABAX Triplog -sähköisellä ajopäiväkirjalla.

ABAX Mobile

Kuljettajat voivat hallinnoida, päivittää ja ylläpitää ABAX Triplog -ajopäiväkirjaa suoraan älypuhelimestaan ABAX Mobile -mobiilisovelluksen avulla.

ABAX SMS Service

Lähetä kuljettajille tekstiviestejä suoraan järjestelmästä.

Alhola Consulting Oy

"-- Kysymys sähköisen ajopäiväkirjan hyödyistä on siinä, että kun itse ajaa asiakkaalta asiakkaalle tai mitä tahansa yrityksen toimintaan liittyviä matkoja. Kilometrikorvauksiin ja esimerkiksi niiden raportointiin liittyy paljon kohtia, jotka pitäisi huomioida. Ne vaatimukset mitä verottajalla on, on yllättävänkin tiukat. Olen noin 1000 verotarkastuskertomusta elämäni aikana lukenut ja olen huomannut että TOP 10 –listassa, mistä on käry käynyt, on matkakustannukset. Kilometrikorvaukset eivät ole menneet läpi puutteellisen matkalaskun takia."

"Kaikki tiedot tulevat suoraan ABAXin järjestelmään, se on niin äärettömän helppo. Siellä on kaikki tarvittava tieto. Jos verottaja haluaa jotakin kysyä, niin napin painalluksen takaa löytyy kaikki työhön liittyvät kilometrit. Myös vuosittain voidaan tehdä yhteenveto matkoista vaikka verottaja ei asiaa tiedustelisikaan.--" 

Kari Alhola, yrittäjä

Lue koko haastattelu täältä tai katso video