ABAX Equipment Control -kalustonvalvonta

Lujatekoisen, luotettavan ja kustannustehokkaan ABAX Equipment Control -kalustonvalvonnan paikannustoiminnot ovat työvuorossa kellon ympäri kaikissa sääolosuhteissa. Tietyt tapahtumat, kuten laitteen manipulointiyritys tai sen poistuminen ennakkoon määritellyltä alueelta, laukaisevat hälytyksen ja radiomastosignaalien avulla helpotetaan laitteen löytymistä. ABAX Equipment Control -järjestelmä on käyttäjäystävällinen. Sen yksityiskohtainen digitaalinen kartta laitteistojen sijainneista, laitteistonkäyttöloki, hälytykset sovitun ajan ylittävästä käytöstä sekä määräaikaishuoltomuistutukset näkyvät älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Kalustonhallinta on vaivatonta ABAX Equipment Controlin avulla. 

Kiinnostuitko? 

Lataa tuote-esite! 

Paketit

Location

 • Karttapaikannus
 • ABAX Hardware

Location and Usage Logging

 • Karttapaikannus
 • Raportit
 • Käyttöajan seuranta
 • ABAX Hardware

Asset Tracking

 • Karttapaikannus
 • ABAX Mini Hardware
Virtalähteelliset laitteistot
Virtalähteettömät laitteistot
Kannettavat työkalut ja laitteet

Virtalähteellisten laitteistojen paikannus

Laitteistoja kutsutaan virtalähteellisiksi, jos niissä on oma virranlähde, johon ABAX Equipment Control -paikannuslaite voidaan liittää (esimerkiksi autot, veneet ja traktorit). Virtalähteellisiin laitteistoihin asennettavissa ABAX Equipment Control -laitteissa on oma sisäinen vara-akku, ja se vaatii ulkoisen 9-32 voltin tasavirtalähteen.
Toiminnot: Kaikki ABAX Equipment Controlin toiminnot, myös ABAX Usage Logging eli käytön seuranta.

Lataa tuote-esite! 

Tracking Powered equipment

 

Virtalähteettömien laitteistojen paikannus

Itsenäinen, sisäisellä akulla toimiva ABAX Equipment Control -laite on oikea valinta kuljetuskontteihin, perävaunuihin tai pitkäaikaissäilytyksessä oleviin ajoneuvoihin ja laitteistoihin, joilla ei ole omaa virtalähdettä. Laite voi toimia useita vuosia erityisellä virransäästöasetuksilla käyttäen sisäistä pitkäkestoista akkua. Akullista laitettamme valmistetaan kahta ei kokoa normaalia ja isoa, jotka vastaavat niiden akkukapasiteettia. Asennus vaatii aina ABAX Equipment Control -laitteen kiinnittämisen paikannettavan laitteiston suojattuun kohtaan. 

Parhaan mahdollisen GPS-signaalin saamiseksi laite tulee sijoittaa siten että sillä on suora yhteys taivaalle. Jos laite sijoitetaan metallin alle, signaali on heikko. Jos laite tarvitsee erityistä suojelua ympäristöltä, se voidaan suojata teräshäkin avulla, joka ei häiritse signaalia.  

LATAA TUOTE-ESITE

Paikanna kannettavat työkalut ja laitteet

Älä enää kuluta aikaa etsimällä työkaluja ja laitteita, kuten poria, levyleikkureita, hiomakoneita, ydinporia, hydraulisia työkaluja, mittaus- ja tasoituslaitteita, tärylevyjä, perävaunuja ja kontteja. ABAX Minin avulla kadonneet laitteet voidaan jättää historiaan. Laite on fiksu ja kustannustehokas tapa paikantaa työkalut ja laitteet.

ABAX Mini käyttää Bluetooth- ja ABAX Global Network –yhteyksiä paikkatietojen raportointiin. Tämä tarkoittaa, että ABAX Minin ollessa 35 metrin etäisyydellä ABAX-laitteesta, joko sinun tai toisen ABAX-asiakkaan, päivittyy sijaintitiedot järjestelmään automaattisesti.

ABAX Mini on

 • kustannustehokas – kohtuuhintainen ratkaisu, jotta voit hallita omaisuuttasi täysipainoisesti
 • vesitiivis (IP67) ja kestävä – rakennettu haastavia työympäristöjä ajatellen
 • helppo asentaa – käyttövalmis hetkessä
 • älykäs – kaikki ajoneuvot, joissa on ABAXin laite, luovat paikannusverkon, jotta sinä löydät omaisuutesi
 • käytettävissä kaikilla laitteilla - ABAX Mini näkyy samalla kartalla, kuin muutkin ABAXin ratkaisusi ja niitä voi tarkastella kaikilla internetiä käyttävillä laitteilla (tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella).

ABAX Mini on täydellinen kumppani ABAX Triplog -ajopäiväkirjalle ja ABAX Equipment Control -laitteistonvalvonnalle. 

Lue lisää ABAX Ministä

Track power tools and portable equipment

Sähköiset ajopäiväkirjat ja paikannuslaitteet

Vastaa muutamaan kysymykseen ja löydä paras ratkaisu sinulle tai yrityksellesi.

Tee testi