ABAX Triplog -sähköinen ajopäiväkirja

Sähköinen ajopäiväkirja on järkevä ratkaisu kaikille, jotka käyttävät ajoneuvoja työssään. Se dokumentoi automaattisesti kaikki matkat GPS-paikannuksen avulla ja merkitsee työajojen kilometrit muistiin. Näin varmistetaan alhaisin työsuhdeajoneuvoista maksettava verotusarvo ja vältytään veroseuraamuksilta. Sähköisen ajopäiväkirjan avulla saat kattavan yleiskuvan ajoista, mikä auttaa sinua hallitsemaan ja vähentämään polttoaineenkulutusta, lisäämään tehokkuutta ja parantamaan ajankäyttöä.

ABAX Triplogin hyödyt yrityksellesi: 

 • Verottajan hyväksymät ajopäiväkirjat
 • Ajoneuvojen luotettava paikannus
 • mahdolliset säästöt ajoneuvokustannuksista

Haluatko kuulla lisää? 

Lataa tuote-esite! 

Paketit

Location

 • Karttapaikannus
 • Aluehallinta

Reports

 • Matkojen hallinta
 • Raportit
 • Päiväraha

Full Overview

 • Karttapaikannus
 • Aluehallinta
 • Matkojen hallinta
 • Raportit

Mileage Claim

 • Matkojen hallinta
 • Kilometrikorvaushakemus
 • Kilometrikorvaushakemuksen lähetys
 • ABAX Hardware
Tehokkaampi työpäivä
Saavuta säästöjä
Ei pelkoa veromätkyistä
Yksinkertainen asennus

Integraatiot

Järjestelmämme on helposti integroitavissa muiden järjestelmien kanssa. Esimerkiksi Visma integraatiomme kautta ajot saadaan kätevästi siirrettyä Visma.net expence matka- ja kululaskujen käsittelyohjelmaan.

DRIVER ID -kuljettajantunnistus

Ajaako ajoneuvojasi useampi kuljettaja? Jos vastaus on kyllä, ABAX Driver ID -kuljettajantunnistus on täydellinen sinulle. Kuljettajat kirjautuvat helposti sisään ja ulos ajoneuvosta leimaamalla oman ID-korttinsa ABAXin RFID-lukijaan. Näin sinulla on aina tieto siitä, kuka ajaa mitäkin ajoneuvoa.

ABAX Fleet Control

ABAX Fleet Control näyttää kaikkien ajoneuvojesi reaaliaikaisen sijainnin Googlen digitaalisella kartalla, joten pystyt vastaamaan nopeammin asiakkaiden tarpeisiin ja tehostamaan logistiikkaa.

Haluatko tietää lisää?

Lataa tuote-esite! 

Säästä aikaa ja rahaa

Ajopäiväkirjojen ja kilometrikorvaushakemusten täyttämien manuaalisesti on aikaavievää. Sen sijaan, että työntekijät käyttävät aikaa niiden täyttämiseen, voivat he keskittyä olennaisiin työtehtäviin. Työpäivät ovat tehokkaampia, kun aikaa ei käytetä hallinnollisiin töihin.

Polttoainekustannukset

ABAX Triplog -sähköisen ajopäiväkirjan avulla voit kontrolloida yrityksen ajoneuvoja ja välttää luvattomat yksityisajot - ABAXin asiakkaat ovat säästäneet jopa 20 % polttoainekustannuksissa ja kasvattaneet ajoneuvojen käytön tehokkuutta.

Parempaa asiakaspalvelua

Google-integroitu kartta mahdollistaa laitteistosi seuraamisen reaaliajassa. Laitteiston tehokkuus paranee ja asiakaspalvelu helpottuu, nopeutuu ja tehostuu.

Tarvitsetko lisätietoja, mikä on sähköinen ajopäiväkirja? Löydät ne täältä

Kuinka paljon voit säästää ABAXin avulla

Näin paljon voitte säästää, kun työntekijät eivät enää täytä ajopäiväkirjoja manuaalisesti ja ylimääräiset yksityisajot poistuvat. Täytä lomakkeeseen yrityksesi tiedot. Laskelma


ABAX-ajopäiväkirjan avulla voit säästää

euroa/vuosi

0

Veroturvaa

ABAX Triplog -ajopäiväkirja seuraa aktiivisesti veroviranomaisten suosituksia ja verotussääntöjä, jotka liittyvät yksityisen ja yrityskäytössä olevien ajoneuvojen kilometrikorvauksiin. Asiantuntemuksemme kaikissa yritysautoiluun ja kilometrikorvauksiin liittyvissä verotusasioissa on osa asiakaspalveluamme, jotta sinä voit keskittyä yritystoimintaasi.

Asiakirjoja koskevat vaatimukset

ABAX Triplog -ajopäiväkirja on enemmän kuin vain ajoneuvon paikantamista. Se sisältää myös kaikki veroviranomaisten vaatimat tiedot, joiden avulla kilometrikorvausten laatiminen on entistäkin helpompaa. Ajopäiväkirja tallentaa mittarilukeman ja kuljettajan kirjaaman matkan tarkoituksen, kun ajoneuvoa on käytetty työssä. Myös muut verottajan vaatimat tiedot tallentuvat heti matkan jälkeen: matkan alkamis- ja päättymisaika, matkan alkamis- ja päättymispaikka, matkan pituus sekä ajoneuvon käyttäjä.

Verosäännökset erityyppisille ajoneuvoille

Kilometrikorvauksen määrä ja sitä ohjaavat säännöt riippuvat ajoneuvon tyypistä ja sen käyttötarkoituksesta. Yleisesti ottaen ajoneuvot on verotuksellisesti jaoteltu yrityksen omistamiin ajoneuvoihin, luontoisetuajoneuvoihin ja yksityisajoneuvoihin.

NÄIN SUURET VEROMÄTKYNNE VOIVAT OLLA

Huolimattomuus ja välinpitämättömyys ajopäiväkirjoissa voi tulla kalliiksi, kun verottaja tulee tarkastukselle. Alla olevan laskurin avulla voit laskea, kuinka suureksi veroseuraamukset voivat pahimmassa tapauksessa nousta, mikäli yrityksesi ei pysty todentamaan verottajalle yrityksen ALV-vähennettyjen ajoneuvojen työ- ja yksityisajoja. Laskelma


Yritykseltä voidaan verottaa:

Kolmen vuoden ajalta

0

Työntekijältä voidaan verottaa:

Kolmen vuoden ajalta

0

Voit asentaa ABAX Triplogin helposti itse

Sähköiset ajopäiväkirjat ja paikannuslaitteet

Vastaa muutamaan kysymykseen ja löydä paras ratkaisu sinulle tai yrityksellesi.

Tee testi