ABAX Triplog

Sähköinen ajopäiväkirja on järkevä ratkaisu kaikille, jotka käyttävät ajoneuvoja työssään. Se dokumentoi automaattisesti kaikki matkat GPS-paikannuksen avulla ja merkitsee työajojen kilometrit muistiin. Näin varmistetaan alhaisin työsuhdeajoneuvoista maksettava verotusarvo ja vältytään veroseuraamuksilta. Sähköisen ajopäiväkirjan avulla saat kattavan yleiskuvan ajoista, mikä auttaa sinua hallitsemaan ja vähentämään polttoaineenkulutusta, lisäämään tehokkuutta ja parantamaan ajankäyttöä.

Korissasi on tuotteita Yksityiselle. Jos tahdot tehdä tilauksen Yksityiselle ja Yritykselle, sinun tulee tehdä kaksi erillistä tilausta.  Korissasi on tuotteita Yritykselle. Jos tahdot tehdä tilauksen Yritykselle ja Yksityiselle, sinun tulee tehdä kaksi erillistä tilausta.
Saavuta säästöjä
Ei pelkoa veromätkyistä

Säästä aikaa ja rahaa

Ajopäiväkirjojen ja kilometrikorvaushakemusten täyttämien manuaalisesti on aikaavievää. Sen sijaan, että työntekijät käyttävät aikaa niiden täyttämiseen, voivat he keskittyä olennaisiin työtehtäviin. Työpäivät ovat tehokkaampia, kun aikaa ei käytetä hallinnollisiin töihin.

Polttoainekustannukset

ABAX Triplog -sähköisen ajopäiväkirjan avulla voit kontrolloida yrityksen ajoneuvoja ja välttää luvattomat yksityisajot - ABAXin asiakkaat ovat säästäneet jopa 20 % polttoainekustannuksissa ja kasvattaneet ajoneuvojen käytön tehokkuutta.

Parempaa asiakaspalvelua

Google-integroitu kartta mahdollistaa laitteistosi seuraamisen reaaliajassa. Laitteiston tehokkuus paranee ja asiakaspalvelu helpottuu, nopeutuu ja tehostuu.

Tarvitsetko lisätietoja, mikä on sähköinen ajopäiväkirja? Löydät ne täältä

Veroturvaa

ABAX Triplog -ajopäiväkirja seuraa aktiivisesti veroviranomaisten suosituksia ja verotussääntöjä, jotka liittyvät yksityisen ja yrityskäytössä olevien ajoneuvojen kilometrikorvauksiin. Asiantuntemuksemme kaikissa yritysautoiluun ja kilometrikorvauksiin liittyvissä verotusasioissa on osa asiakaspalveluamme, jotta sinä voit keskittyä yritystoimintaasi.

Asiakirjoja koskevat vaatimukset

ABAX Triplog -ajopäiväkirja on enemmän kuin vain ajoneuvon paikantamista. Se sisältää myös kaikki veroviranomaisten vaatimat tiedot, joiden avulla kilometrikorvausten laatiminen on entistäkin helpompaa. Ajopäiväkirja tallentaa mittarilukeman ja kuljettajan kirjaaman matkan tarkoituksen, kun ajoneuvoa on käytetty työssä. Myös muut verottajan vaatimat tiedot tallentuvat heti matkan jälkeen: matkan alkamis- ja päättymisaika, matkan alkamis- ja päättymispaikka, matkan pituus sekä ajoneuvon käyttäjä.

Verosäännökset erityyppisille ajoneuvoille

Kilometrikorvauksen määrä ja sitä ohjaavat säännöt riippuvat ajoneuvon tyypistä ja sen käyttötarkoituksesta. Yleisesti ottaen ajoneuvot on verotuksellisesti jaoteltu yrityksen omistamiin ajoneuvoihin, luontoisetuajoneuvoihin ja yksityisajoneuvoihin.

Sähköiset ajopäiväkirjat ja paikannuslaitteet

Vastaa muutamaan kysymykseen ja löydä paras ratkaisu sinulle tai yrityksellesi.

Tee testi