ABAX Triplog

Sähköinen ajopäiväkirja on järkevä ratkaisu kaikille, jotka käyttävät ajoneuvoja työssään. Se dokumentoi automaattisesti kaikki matkat GPS-paikannuksen avulla ja merkitsee työajojen kilometrit muistiin. Näin varmistetaan alhaisin työsuhdeajoneuvoista maksettava verotusarvo ja vältytään veroseuraamuksilta. Sähköisen ajopäiväkirjan avulla saat kattavan yleiskuvan ajoista, mikä auttaa sinua hallitsemaan ja vähentämään polttoaineenkulutusta, lisäämään tehokkuutta ja parantamaan ajankäyttöä.

Tämä paketti on täydellinen kuljettajille, jotka hakevat kilometrikorvausta työajoistaan.

Näytä paketin sisältö

+ 17,00 €/kuukausi ABAX-laitteen avulla kaikki ajosi dokumentoidaan automaattisesti GPS-paikannuksen avulla. Tuotteemme noudattaa verottajan ajopäiväkirjalle asettamia dokumentointivaatimuksia. Paketti soveltuu yrityksen ajoneuvoille sekä yksityis- ja työsuhdeajoneuvoille.

Näytä paketin sisältö

+ 30,00 €/kuukausi Suosituin pakettimme on täydellinen yrityksille, jotka haluavat täyden kontrollin ajoneuvojen käytöstä sekä ajantasaisen ja säännösten mukaisen dokumentoinnin. Paketti sisältää työkaluja, joiden avulla säästät kustannuksissa, kuten ABAX Fleet Control -ajoneuvonhallinnan ja ABAX Mobile -sovelluksen. ABAXin laitteen avulla ajoneuvokalustosi matkatiedot toimitetaan automaattisesti ABAXin järjestelmään, jossa tiedot esitetään analysoidusti ja käyttäjäystävällisesti. Paketti sopii yritys- ja yksityisajoneuvoille sekä leasing-autoille.

Näytä paketin sisältö

+ 35,00 €/kuukausi ABAX Professional -paketti sisältää samat työkalut kuin Business-pakettimmekin, mutta enemmän lisäpalveluita, kuten ABAX Traffic Flow -liikennevirtatiedot sekä ABAX SMS Service -tekstiviestipalvelun. Professional-paketti tarjoaa kaikki työkalut, joita tarvitset maksimoimaan ajoneuvokalustosi tehokkuuden. Paketti soveltuu yrityksille, joissa on enemmän kuin kaksi ajoneuvoa.

Näytä paketin sisältö

Tämä paketti on täydellinen kuljettajille, jotka hakevat kilometrikorvausta työajoistaan.

Näytä paketin sisältö

+ 17,00 €/kuukausi Viranomaiset asettavat tiukat vaatimukset ajoneuvojen käytön dokumentoinnista niille yrityksille, joilla on yksi tai useampi yrityksen auto tai työsuhdeauto. Sinulle – olet sitten kuljettaja tai ajoneuvovastaava – täysautomaattinen ajoneuvoon sijoitettu ratkaisu on täydellinen. ABAX Triplog -ajopäiväkirja täyttää verottajan dokumentointivaatimukset automaattisesti.

Näytä paketin sisältö

10,00 €/kuukausi ilman ALV:ia
Ei pelkoa veromätkyistä
Saavuta säästöjä

Veroturvaa

ABAX Triplog -ajopäiväkirja seuraa aktiivisesti veroviranomaisten suosituksia ja verotussääntöjä, jotka liittyvät yksityisen ja yrityskäytössä olevien ajoneuvojen kilometrikorvauksiin. Asiantuntemuksemme kaikissa yritysautoiluun ja kilometrikorvauksiin liittyvissä verotusasioissa on osa asiakaspalveluamme, jotta sinä voit keskittyä yritystoimintaasi.

Asiakirjoja koskevat vaatimukset

ABAX Triplog -ajopäiväkirja on enemmän kuin vain ajoneuvon paikantamista. Se sisältää myös kaikki veroviranomaisten vaatimat tiedot, joiden avulla kilometrikorvausten laatiminen on entistäkin helpompaa. Ajopäiväkirja tallentaa mittarilukeman ja kuljettajan kirjaaman matkan tarkoituksen, kun ajoneuvoa on käytetty työssä. Myös muut verottajan vaatimat tiedot tallentuvat heti matkan jälkeen: matkan alkamis- ja päättymisaika, matkan alkamis- ja päättymispaikka, matkan pituus sekä ajoneuvon käyttäjä.

Verosäännökset erityyppisille ajoneuvoille

Kilometrikorvauksen määrä ja sitä ohjaavat säännöt riippuvat ajoneuvon tyypistä ja sen käyttötarkoituksesta. Yleisesti ottaen ajoneuvot on verotuksellisesti jaoteltu yrityksen omistamiin ajoneuvoihin, luontoisetuajoneuvoihin ja yksityisajoneuvoihin.

NÄIN SUURET VEROMÄTKYNNE VOIVAT OLLA

Huolimattomuus ja välinpitämättömyys ajopäiväkirjoissa voi tulla kalliiksi, kun verottaja tulee tarkastukselle. Alla olevan laskurin avulla voit laskea, kuinka suureksi veroseuraamukset voivat pahimmassa tapauksessa nousta, mikäli yrityksesi ei pysty todentamaan verottajalle yrityksen ALV-vähennettyjen ajoneuvojen työ- ja yksityisajoja. Laskelma


Yritykseltä voidaan verottaa:

Kolmen vuoden ajalta

0

Työntekijältä voidaan verottaa:

Kolmen vuoden ajalta

0

Säästä aikaa ja rahaa

Ajopäiväkirjojen ja kilometrikorvaushakemusten täyttämien manuaalisesti on aikaavievää. Sen sijaan, että työntekijät käyttävät aikaa niiden täyttämiseen, voivat he keskittyä olennaisiin työtehtäviin. Työpäivät ovat tehokkaampia, kun aikaa ei käytetä hallinnollisiin töihin.

Polttoainekustannukset

ABAX Triplog -sähköisen ajopäiväkirjan avulla voit kontrolloida yrityksen ajoneuvoja ja välttää luvattomat yksityisajot - ABAXin asiakkaat ovat säästäneet jopa 20 % polttoainekustannuksissa ja kasvattaneet ajoneuvojen käytön tehokkuutta.

Parempaa asiakaspalvelua

Google-integroitu kartta mahdollistaa laitteistosi seuraamisen reaaliajassa. Laitteiston tehokkuus paranee ja asiakaspalvelu helpottuu, nopeutuu ja tehostuu.

Kuinka paljon voit säästää ABAXin avulla

Näin paljon voitte säästää, kun työntekijät eivät enää täytä ajopäiväkirjoja manuaalisesti ja ylimääräiset yksityisajot poistuvat. Täytä lomakkeeseen yrityksesi tiedot. Laskelma


ABAX-ajopäiväkirjan avulla voit säästää

euroa/vuosi

0

ABAX Solutions Advisor

Vastaa muutamaan kysymykseen ja löydä paras ratkaisu yrityksellesi.

Tee testi