Uudistunut ABAX Mobiili –lisäpalvelu

kirjoittaja  -
Julkaisimme uuden mobiilisovelluksen syyskuun alussa iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. Lisäksi mobiilisovellus on saatavissa nyt myös Windows-laitteille. Sovellus on päivittynyt älylaitteisiin automaattisesti.

Uudessa sovelluksessa on täysin uusi design ja se on entistä käyttäjäystävällisempi. Uudistus on askel kohti entistäkin parempaa mobiilikokemusta asiakkaillemme.

Vaivaton ja aina ajantasalla

ABAX Mobiili on erinomainen lisäpalvelu ABAXin sähköisen ajopäiväkirjan käyttäjälle. Sovellus mahdollistaa ajopäiväkirjan käyttämisen mistä tahansa. Tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin ja ajopäiväkirja kulkee mukanasi missä ikinä kuljetkin.

Mitä ABAXin mobiilisovellus sisältää?

Mobiilisovelluksen avulla voit tarkastella ja päivittää matkaan liittyviä tietoja vaikka heti matkan päätyttyä eikä sinun tarvitse enää jälkikäteen muistella matkoihin liittyviä tietoja. Voit lisätä matkan tietoihin kommentteja, kuten matkan tarkoituksen, pysäköintietoja tai valita oliko ajettu matka yksitys- vai työajoa.

Katso, miltä ABAX Mobiili näyttää Windows-puhelimessa!

Lataa sovellus!

ABAX Mobiili on ladattavissa iOS-, Android- Windows- ja Blackberry-käyttöjärjestelmille sekä laitteille, jotka tukevat JAVA-sovellusta. Lataa sovellus seuraavista linkeistä:

(Avaa linkkihttp://mobileapp.track2find.com/dl älypuhelimellasi)

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Anna tarkempia tietoja kysymyksestäsi, niin osaamme kohdistaa viestisi oikein.